Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av dagens presskonferens där Herdeiro Lucau presenterades.

26 FEB 2020 15:53
Idag presenterade Skånela IF en mycket glädjande nyhet. Märstasonen Herdeiro Lucau har valt att krita på ett tvåårsavtal med klubben. Han lämnar därmed Handbollsligalaget Eskilstuna Guif inför den kommande säsongen.
  • Skapad: 26 FEB 2020 15:53

”Vi är så klart mycket belåtna att kunna knyta till oss en så pass bra målvakt. Vi vill ta nästa kliv sportsligt och med Lucau i truppen ökar chanserna till det. Trots Guifs tunga säsong har Lucau i match efter match bevisat att han är en av Handbolls-ligans bästa målvakter. Vi får inte bara en bra målvakt utan vi får också en förebild på många sätt. En spelare som vet vad som krävs för att bli riktigt bra och han kan genom sin erfarenhet och rutin vägleda och stötta våra unga spelare mot högre höjder. Vi tror och hoppas att Lucau kommer att betyda mycket för oss både på och utanför planen. ” 
Peder Nielsen (sportchef)

 ” Att Lucau väljer att komma tillbaka till sin moderförening där allt började är jag mycket glad över. Det saknades inte direkt andra klubbar som visade sitt intresse och att han ändå väljer oss sänder goda signaler. Att vi är barndomsvänner och känner varandra utan och innan gör det också speciellt. Han är extremt proffsig i hur han tar hand om sin träning vilket jag tror kommer smitta av sig på unga spelare i hela föreningen. Han är också prestigelös där sätter laget i första rummet. Det ska bli otroligt kul och inspirerande att få jobba med Lucau igen”
Jimmy Karlsson (herrtränare)

” Att få komma hem och avsluta min karriär i Skånela känns bra. Jag kommer hem för att fortsätta leverera och vinna matcher men också för att dela med mig av min rutin. Av det jag sett av Skånela i år så spelar de en bra och rolig handboll, ofta på en hög nivå som skulle hålla i högsta ligan. Dom kanske saknar bredden som krävs i handbollsligan idag men på sikt och inför nästa säsong med laget man har idag kan man verkligen ta klivet upp. Jag brinner fortfarande för handbollen och kommer till Skånela för att bidra till att göra laget och föreningen bättre. Det ska bli riktigt spännande”
Herdeiro Lucau

Välkommen Lucau!

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Huvudtränare:
Jimmy Karlsson
070 999 06 77

Tränare:
Kalle Andersson

Lagledare:
Jörgen Gustafsson

070 567 36 67

Material:
Jörgen Gustafsson
Tomas Pettersson

Herransvarig:
Peder Nielsen

070 210 68 76

 

.

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info

1. Jesper Forsberg
Sponsras av:
ABS Wheels Sweden AB

www.abswheels.se

3. Yosef Rahali
Sponsras av:

www.folkpool.se

6. Ola Pewik

Sponsras av: 


www.arlandastadgolf.se

10. Isak Nielsen
Sponsras av:www.turako.se

11 Erik Östling
Sponsras av:www.praktikertjanst.se


19. Gustav Näslund

Sponsras av;

 www.advokaternabnl.se 

13. Simon Lindberg och
16. Marcus Nilsson

Sponsras av:

MAX

www.max.se 

27. Robert Ladan
Sponsras av:


ABS Wheels Sweden AB

www.abswheels.se