Hoppa till sidans innehåll

Träningstider


 

Information och instruktioner kring avbokning av halltider

Alla tider som vi har bokat i Vikingahallen måste bokas av om de inte kommer att användas, tex då ni ställer in en träning. 

Vid avbokning vid mer än 48 timmar innan bokad tid:

Avbokningen är kostnadsfri.

Skicka ett mail till This is a mailto link med en kopia till This is a mailto link
Mailet ska innehålla datum, tid och vilken hall du vill avboka.

Lägg även ut i ledargruppen på Facebook att du har för avsikt att avboka tiden, ifall att något annat lag vill ha tiden. 

 

Vid avbokning vid mindre än 48 timmar innan:

Samma rutin som ovan, dock kvarstår kostnaden för bokningen - MEN man åker inte på någon straffavgift för att man inte avbokat och inte är på plats. 

Om man glömmer att avboka och det upptäcks via rondering eller titt av loggar så får Skånela betala en straffavgift vilket är den externa taxan, sporthall = 370kr/timmen. Den kostnaden kommer att belasta lagets lagkassa

SÅ avboka alltid oavsett hur nära inpå träningen det är.  Det går jättebra för en tränare t.ex att maila lokalbokningen en 1 timme före träning, då hanteras det dagen efter. Vi får som sagt fortfarande betala taxan för bokningen men vi undviker straffavgifterna.

 VIKTIGT!!! Alla halltider släpps på jul och sommarlov. Höstlov, sportlov och påsklov är halltiderna stående, måste alltså bokas av ifall de inte ska användas.

Mailadress till lokalbokningen: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 22 AUG 2018 16:49

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info