Hoppa till sidans innehåll

Vinst borta mot Torslanda

16 MAR 2022 21:23
På tisdagen åkte herrarna ner till Torslanda för den tuffa bortamatchen mot just Torslanda. Och det blev en jämn tillställning där herrarna drog det längsta strået och vann med 28 – 27 (13 - 11). Läs vad Marcus Nilsson har att säga om matchen.
  • Skapad: 16 MAR 2022 21:23

Vad är dina tankar efter matchen?

Det var en tuff match över 60 minuter och där vi krigade till oss två poäng till slut. Det känns som vi hade rätt bra koll i ca 40 minuter men där vi aldrig kunde dra ifrån eller kontrollera matchen men vi kunde reda ut det i slutet och fick med oss båda poängen.

Vad tycker du ni gjorde bra som blev matchavgörande?

Vi stressade aldrig upp oss, fast Torslanda gick om oss med 10 min kvar utan vi körde bara på vilket var bra. Vi kommer till mycket fina lägen matchen igenom men kanske missar lite för mycket. Vi krigar på bra bakåt under hela matchen men tycker att vi släpper lite för mycket i andra halvlek.

Hur ser du på avslutningen av säsongen?

Ska bli väldigt kul att spela dom sista matcherna då vi ska göra allt vi kan för att ta en kvalplats till Handbollsligan.

Om vi blickar framåt till söndag så kommer Kärra på besök och vid oavgjort eller vinst där blir ni klara för just kval. Hur ser du på den uppgiften?

En lurig och tuff match, Kärra slåss för sin överlevnad i Allsvenskan så jag räknar med ett hungrigt Kärra så det krävs en bra prestation från vår sida om vi ska vinna matchen. Gäller att vi är påkopplade och med en jävla inställning så kan det bli en rolig söndag.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info