Hoppa till sidans innehåll

William Fredriksson flyttas upp i A-laget

03 MAJ 2022 08:34
Vi kan idag meddela att vår egen William Fredriksson belönas med ett A-lagskontrakt. William är född 02 och har gått hela vägen från vår handbollsskola via utvecklingslaget och nu också herrlaget.
  • Skapad: 03 MAJ 2022 08:34

Det är en tydlig strategi att våra representationslag främst ska bestå av egna produkter eller spelare från föreningens utvecklingslag. Därför är det extra kul att lyfta upp killar som är riktiga Skånelaiter. William är en riktig Märstakille som befunnits och fostrats i vår fina miljö. Det är en spelsmart och taktisk spelare trots sin ringa ålder. Han är användbar på flera positioner på offensiv planhalva och en riktig lagspelare. 

Jimmy Karlssons tankar 

” William är en riktigt fin kille och en duktig handbollsspelare som jag följt länge. Jag har jobbat med honom på gymnasiet och han har tränat frekvent med herrarna den senaste tiden och gjort det mycket bra. Därför är han väl värd att få chansen att tävla i a-laget på allvar. Han har fått agerat ”hjälpgumma” på flera håll och gjort det med bravur. Tar alltid sin tilldelade roll med ro och nyfikenhet. Alltid extra kul att ge våra riktiga Skånelaiter chansen i herrlaget”

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info