Hoppa till sidans innehåll

Agnes Lundin förlänger med Skånela IF!

08 APR 2021 14:10
Nästa pusselbit för damerna är nu klar och Agnes Lundin förlänger med Skånela IF.
  • Skapad: 08 APR 2021 14:10

Agnes Lundin är på väg tillbaka från skada som hon drog på sig i slutet av säsongen 19/20 efter en mycket fin säsong från hennes M9 position. Sedan dess har Agnes kämpat sig tillbaka och är snart redo för en ny säsong på banan igen efter lite återstående rehab under våren/sommaren. Skånela och Agnes har i dagarna kommit överens om nytt spelaravtal inför kommande säsong

Fredrik Söderberg Wernheims tankar om Agnes förlängning. 

"En väldigt smart och spelskicklig mittnia som under sin debutsäsong innan skadan gjorde det väldigt bra. Agens har ett bra spelsinne och sammarbete med linjespelaren men har också ett lurigt skott. Det känns väldigt roligt att Agens bröjar komma tillbaka från sin skada och ser framemot att se henne på banan igen i höst!"

Agnes egna ord kring förlängningen med Skånela IF:

”Känns kul att kommande säsong spela i Skånela och då förhoppningsvis även kunna spela och träna handboll igen efter min knäskada. Bortsett från den handbollsmässiga biten så ser jag mycket fram emot att spendera även nästa säsong i ett lag jag tycker väldigt mycket om och trivs i! ”

Vi ser mycket fram emot att få se Agnes på handbollsplan igen och är glada att hon snart är tillbaka och att hon väljer att fortsätta vara delaktig i vårt lagbygge.

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info