Hoppa till sidans innehåll

Amanda Vinelund förlänger med Skånela IF!

20 APR 2021 10:58
  • Skapad: 20 APR 2021 10:58

Amanda har senaste året varit skadad men ändå varit fullt engagerad i laget som en del av tränarstaben med fokus på försvarsspelet där hon har bidragit med värdefull kunskap till övriga laget. Nu kommer hon också kunna bidra med detta innanför de gula linjerna.

 

Amanda är den spelare i truppen som har varit längst tid i Skånela på seniorsidan och det är så värdefullt att en sådan erfaren spelare som har hjärtat i klubben väljer att satsa vidare med oss.

 

 

Tränare Fredrik Söderberg Wernheims om förlängningen:

"Amanda har en rutin som blir värdefull i vår trupp. Hon kommer att bidra med tuffhet och styrka som vi kanske har saknat lite i vårt försvarspel vilket också blir viktigt. Den är en spelare som har varit i klubben länge och det är alltid kul att vi får behålla våra spelare och att dem fortsätter sin satsning hos oss. Amanda har varit skadad under en tid nu och har varit saknad på banan och jag ser framemot att se henne spela igen!" 

 

 

Amandas kommentarer:

”Jag ser fram emot en ny säsong tillsammans med Skånela och jag har siktet inställt på att göra en efterlängtad comeback efter lång skadefrånvaro. Mitt mål är att fortsätta utvecklas som handbollspelare och jag vet att Skånela är helt rätt plats för mig att göra det på. Jag hoppas kunna vara med och bidra med min rutin och göra detta till en riktigt bra säsong.”

Vi är väldigt glada över att du väljer att satsa vidare i Skånelatröjan och ser fram emot att se dig på banan igen!

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info