Hoppa till sidans innehåll

Anna Mossberg förlänger med Skånela IF

14 MAR 2022 08:07
Vi kan idag presentera den glada nyheten att Anna Mossberg och Skånela IF är överens om att förlänga till kommande säsong!
  • Skapad: 14 MAR 2022 08:07

Vi fick en pratstund med Anna Mossberg som fick ge sin kommentar till sin förlängning.

Fantastiskt roligt med nytt kontrakt och fortsatt spel med oss nästa säsong. Vad fick dig att skriva nytt?

”Det känns väldigt kul och spela i Skånela även nästa säsong. jag trivs väldigt bra i föreningen och laget och känner att med den speltiden jag fått så har jag utvecklats väldigt mycket.”

 

Hur har din säsong varit så här långt och hur ser du på fortsättningen närmast med säsongsavslutningen men också eventuellt stundande kvalspel?

”Jag är väldigt nöjd med min säsong och har gjort ett stort kliv framåt i min utveckling. Lagets säsong har varit lite upp och ner och jag tycker inte att vi alltid har kommit upp i den nivån jag vet att vi kan ha. Men jag tycker att vi steppat upp nu på slutet och blivit bättre, det behövs verkligen att vi håller i det om det blir kvalspel då jag tror att de kan vara avgörande.

 

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim om Annas nya kontrakt:

”Detta är en viktig pusselbit som nu är på plats inför kommande säsong. Anna har genomgående hållit en hög nivå under denna säsong och har verkligen tagit kliv i sin utveckling. Det känns kanon att hon väljer att fortsätta sin satsning i Skånela IF!”

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info