Hoppa till sidans innehåll

Anna Nygårds flyttar hem!

29 MAJ 2021 10:25
Damerna kommer under nästa säsong få klara sig utan sin spelmotor Anna Nygårds, som flyttar hem till Hälsingland.
  • Skapad: 29 MAJ 2021 10:25

Till sommaren är Anna Nygårds klar med sina lärarstudier och väljer då att ta flyttlaset hemåt till Hälsingland igen. Men sina 6 säsonger i Skånela IF har Anna hunnit sätta stort avtryck både på och utanför planen och har med sin inställning har hon varit en viktig kugge för damerna. En viktig pådrivare som har tagit stort ansvar på plan.

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim kommenterar:

"Anna och jag har följd varandra under hennes tid här och det har varit 6 fina säsonger. Anna har under de senaste säsongerna tagit stora kliv och har varit en av de viktigaste spelarena hos oss. Både när det gäller hennes kvalieér på plan och hennes goda lederegenskaper där hon tagit stort ansvar. Med ett leende på läpparna har hon alltid spridit stor glädje till gruppen. Anna kommer att vara saknad och vi önskar henne stort lycka till i framtiden"

Anna Nygårds kommenterar:

"Jag vill tacka Skånela och alla de som på ett eller annat sätt varit delaktiga under de sex säsonger jag har tillbringat här i Märsta. Det har varit många fina stunder ihop med allt från lagkamrater, tränare och övriga spelare i föreningen till arrangemangsgruppen och sponsorträffar. Tack för att jag har fått vara en del av en andra familj 24 mil bort, men nu är det dags att vända hemåt så stort lycka till säger jag till Skånela, både damlaget men även er andra som är en del av klubben!"

Vi önskar Anna stort lycka till i hennes framtida utmaningar!

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info