Hoppa till sidans innehåll

Ännu en uppskjuten match för vårt herrlag

03 FEB 2022 22:57
Det är ett jobbigt läge just nu för herrlaget efter två riktigt bra genomförda matcher och fina segrar på bortaplan mot Tyresö och Amo.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2022 22:57

Efter den uppskjutna matchen mot Anderstorp i onsdags står det nu klart att lördagens hemmamatch mot Vinslöv också har blivit uppskjuten p.g.a. utbrott av Corona i deras trupp.

Nya matchdatum har tagits fram snabbt efter ett fint samarbete och bra diskussion med våra  motståndare. Matchen mot Anderstorp kommer att spelas hemma i Vikingahallen onsdagen den 23 februari med matchstart kl 19:15 och matchen mot Vinslöv har också flyttats och kommer att spelas hemma i Vikingahallen onsdagen den 2 mars med matchstart kl 19:15.

Köp biljettter till matcherna via länken på vår hemsida eller via länkarna nedan:

https://skanela.propublik.se/biljetterdam

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Från och med onsdag 9 februari kommer samtliga restriktioner att tas bort vilket innebär att vi kan ta in den publik som vill se matchen live utan några restriktioner och vi hoppas att alla handbollsintresserade hittar tillbaks till Vikingahallen och ser till att fylla "Borgen" vid herrarnas och damernas resterande hemmamatcher denna säsong.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info