Hoppa till sidans innehåll

Äntligen dags för match igen!

25 JAN 2022 14:53
Herrlaget startade upp verksamheten igen i går måndag efter det Coronautbrott som drabbade truppen förra veckan där totalt åtta spelare testades positiva och de flesta utan några direkta eller svårare symtom.
  • Skapad: 25 JAN 2022 14:53

För att undvika fortsatt smittspridning stängdes verksamheten ner och laget har haft ett upphåll i kollektiv träning sedan lördag 15/1. Vid uppstarten saknades fortfarande tre spelare som ännu inte är så pass friska att dom kan börja att träna. 

På onsdag 26 januari med avkast kl 19.15 spelar herrarna den första matchen sedan 8 januari och förflyttar sig då söder om Stockholm för att besöka Tyresöhallen och för match mot Tyresö Handboll.

I en haltande tabell parkerar Tyresö på en nionde plats med 16 poäng och 15 spelade matcher medan Skånela innehar femtplatsen med 20 poäng med 15 spelade matcher. Lagen framför Skånela har 22 respektive 24 poäng med 17 spelade matcher.

Matcherna mellan dessa två lag brukar bli jämna historier och den senaste matchen i november som spelades i Vikingahallen slutade också oavgjort 32 - 32. Upplagt för en rafflande historia på nytt och är ni sugna på att se den live så kan ni tar er till Tyresöhallen eller också väljer ni att se matchen via SolidSport och nedanstående länk:

https://solidsport.com/skanela-if-herrar/games/g/sjr1bc16

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info