Hoppa till sidans innehåll

Äntligen seriepremiär för våra herrar.

09 SEP 2020 09:35
En lång och tuff försäsong är till ända. Allsvenskan startar och nu väntar spel om viktiga poäng. Herrarna startar direkt med ett tufft 08-derby i Solnahallen mot AIK Handboll.
  • Skapad: 09 SEP 2020 09:35

Våra herrar har inte spelat tävlingshandboll sedan 15 mars då säsongen fick ett tvärt avslut. På fredag drar den nya säsongen igång mot AIK Handboll på bortaplan. Under försäsongen har Skånela hunnit med att spela fyra träningsmatcher där tre har vunnits och en har förlorats. Spelarna har tränat hårt som vanligt och killarna är mycket sugna att dra igång den nya säsongen. 

” Vi är så klart redo och entusiastiska och ser fram emot att få tävla igen men vi är väl medvetna att det kan bli en speciell säsong med allt runt omkring men vi har valt att fokusera på att kasta boll och försöka vinna matcher. Vi har ett bra lag där vi kan vinna mot alla motståndare. Vi har höga ambitioner inför årets säsong men vi är också förtjänta av dessa förväntningar. Vi vill vara med i toppen av serien när vi kommer fram till mars och vi ska kriga om varje millimeter för att kunna infria våra egna högt uppsatta mål” 
säger Jimmy Karlsson 

På fredag kl 19.00 är det alltså avkast i Solnahallen för säsongens första match. Ni kan följa matchen vi SolidSport och stötta våra kära herrar mot två poäng från soffan. 

Länk till matchen som sänds via SolidSport

https://solidsport.com/skanela-if-herrar/games/g/xzyrf6qc

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info