Hoppa till sidans innehåll

Anton Nilsson återvänder till Skånela

20 MAR 2021 12:00
Vi är riktigt glada och stolta över att kunna presentera Anton Nilsson som vårt tredje nyförvärv inför säsongen 21/22.

  • Skapad: 20 MAR 2021 12:00

Anton återvänder till moderklubben efter fyra år i småländska Anderstorp. För er som inte känner Anton ingick han i Skånelas pojkar födda 1995, en kull som har fostrat många fina och duktiga handbollsspelare. Han har sin bror Marcus Nilsson i laget och han är ett välkänt ansikte för de flesta i föreningen. Vi är som sagt mycket nöjda att få hem en riktig Skånelait sen barnsben.

Anton är en lång och kraftfull skytt på vänster nio som den gångna säsongen har öst in mål i Allsvenskan för Anderstorp. Anton har ett bra spelsinne samt ett fantastiskt bra skott och han vet verkligen var målet finns, han är dessutom en bra spelare defensivt och vi kommer att få stor nytta av honom i vårt spel och i lagbygget inför nästa säsong.

Jimmy Karlssons tankar

” Jag är såklart mycket glad att få hem Anton. Det ska bli mycket intressant och inspirerande att få jobba med honom igen. Jag ser honom som en mycket bättre handbollsspelare än när han lämnade oss för några år sedan. Han har mognat som människa och som handbollsspelare de åren han har vart i Anderstorp. Han har haft en stor roll och fått tagit mycket ansvar i Anderstorp och det har gett honom massor. Hans roll kommer vara stor hos oss också och jag vet att han växer med det ansvaret. Han kommer bli användbar på många delar av banan och på olika sätt i spelet. Hans räckvidd och storlek både defensivt och offensivt var något vi letade efter och det kommer att ge ytterligare några dimensioner i vårt spel”

Antons tankar om återkomsten"”Efter fyra fantastiska år i Småland och Anderstorp där jag utvecklats både som person och handbollsspelare, så ska det bli otroligt roligt att återigen spela i Skånela.

Jag har haft en väldigt bra dialog med Skånela sedan dom hörde av sig och deras ambitioner stämmer bra överens med mina egna. Jag kommer till ett väldigt bra lag och en bra miljö med stora möjligheter att utvecklas ännu mer. Jag ser fram emot kommande säsong och att förhoppningsvis få spela inför en fullsatt Vikingahall!”

 Välkommen hem Anton och lycka till! 

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info