Hoppa till sidans innehåll

Damerna visade fin form i lördags!

16 NOV 2020 11:26
  • Skapad: 16 NOV 2020 11:26

Damerna stod för en mycket fin insats under lördagen när OV Helsingborg besegrades med hela 38-27. Vi lät lagets spelmotor Anna Nygårds summera matchen.

Först och främst får vi gratulera till gårdagens fina seger!

Ge oss din bild av matchen:

Känslan under uppvärmningen var bra och jag tycker vi startar matchen med bra inställning. Under första halvlek känns det dock som vi bara byter mål med varandra där vi inte riktigt får träff i försvar men efter ett krafttag i slutet av första har vi ändå lyckats öka avståndet målmässigt till pausvilan. Andra halvlek startar väldigt bra och vi ökar på ledningen vilket avgjorde matchen och det gör att vi får möjligheten att matcha samtliga i truppen där alla vågar ta för sig. Riktigt roligt att se Jelena Lalovic göra mål från halva planen också!

Vilka delar i matchen är du extra nöjd med?

Framförallt första halvan av andra halvlek där vi drar ifrån och det beror mycket på att försvaret fungerade och vi fick möjlighet att kontra, det har saknats lite i de senaste matcherna. Du tilldelades matchens prestation igår.

Vad tycker du om din egen insats?

Jag är nöjd med insatsen då jag tycker att vi fick bra fart i anfallen men ändå klarade av att ha tålamod, just tålamodet framåt kämpar vi med varje match och jag vill gärna bidra med det samtidigt som att få upp farten.

Är det någons insats du skulle vilja lyfta lite extra efter denna match?

Ida Schaffer kommer in i andra halvlek och gör många rätt i försvaret och Alva Näsbrandt visade verkligen framfötterna i anfallet där hon inte visade någon nåder överhuvudtaget och dundrade in några viktiga mål i slutet av matchen.

7 omgångar är spelade och ni ligger just nu på en andra plats i serien, vad säger du om inledningen av säsongen?

Om jag får säga det själv är jag glatt överraskad över vår insats då vi har en ung trupp som ständigt utvecklas och jag är otroligt stolt över det vi åstadkommit än så länge.

Efter 7 omgångar har ni gjort imponerade 201 mål, vilket innebär nästan 29 mål i snitt. Vad tycker du om anfallsspelet hittills?

Stundtals är det trevande men många gånger kliver någon i laget fram och gör mål vilket känns väldigt bra. Det är ganska otroligt att vi har ett sådant målsnitt då vi efter många matcher anser att de tekniska felen varit för många vilket innebär att vi har möjligheten att göra ännu fler mål per match.

Tyresö på bortaplan nästa helg, vad tror du inför den matchen såhär på förhand?

Tyresö är ett lag med många kompetenta spelare så det kommer antagligen bli en jämn match där vi får kämpa oss till 2 poäng.

 

Vi säger grattis och önskar lycka till mot Tyresö på lördag!

Skribent: Damer A
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info