Hoppa till sidans innehåll

Fabian väljer att spela i Skånelas färger nästa säsong

08 FEB 2022 12:00
Skånela IF och 9M spelaren Fabian Wallouch Lindholm, som idag spelar i LIF Lindesberg, har kommit överens om ett avtal över två år. Vi är mycket nöjda med att Fabian, efter en tids diskussion, har valt att spela med Skånela IF de kommande säsongerna.
  • Skapad: 08 FEB 2022 12:00

Jimmy Karlsson tankar

”Jag har coachat mot Fabian och följt honom i herrallsvenskan de två senaste säsongerna och jag är övertygad om att han kommer att tillföra mycket för att göra Skånelas lagbygge bättre framöver. Fabian är en tvåvägsspelare som är användbar på många positioner i försvarsspelet. Anfallsmässigt är det en modig och kraftfull attackspelare som både kan agera playmaker och vara farlig själv. Vi ser också en stor utvecklingspotential i Fabian då han är ung och mycket ambitiös. Fabian är mycket träningsvillig och seriös kring allt runt om handbollen vilket vi lagt stor vikt vid. Vi värdesätter också hans attityd där han är mycket lojal och tar sin roll på fullaste allvar för lagets bästa. Vi hoppas och tror att Skånela IF:s verksamhet kan få honom att utvecklas ännu mer och att vi har den rätta miljön för honom och hans utveckling”

Fabian kommenterar valet av Skånela IF

”Det kommer att bli väldigt kul och inspirerande att få spela i Skånela där jag har fått ett väldigt bra intryck av både föreningen och av tränare.  Det märks att det är en förening som hela tiden strävar framåt och en förening som hela tiden utbildar många duktiga handbollsspelare.

Det ska bli väldigt roligt att flytta till Märsta och få träffa killarna i laget samt att sätta i gång med det hårda arbetet, där jag hoppas och tror att jag, tillsammans med laget, tar nästa kliv i min utveckling som handbollsspelare och bidrar till lagets framgångar.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info