Hoppa till sidans innehåll

Filip Tapper ansluter till Skånelas trupp

16 MAR 2021 10:00
Skånela IF och Enköpingsfostrade Filip Tapper har i dagarna skrivit under ett spelaravtal som gäller över två år.
  • Skapad: 16 MAR 2021 10:00

Filip har varit hos oss på lån från Enköpings HF under januari och halva februari i år och gjorde under den tiden ett gott intryck på oss. Skånela IF är glada att kunna meddela att Filip har valt att fortsätta sin handbollskarriär hos oss under de närmsta två åren. Filip är en vänsterhänt mycket träningsvillig spelare som fungerar både på H6 och H9 positionerna samt i försvarsspelet. Han har visat mycket gott målsinne i sin moderklubb i de matcher som spelats denna säsong och vi har stora förväntningar på att vi tillsammans ska kunna utveckla Filip till en mycket bra och ännu mer komplett handbollsspelare under dessa två år.

Jimmy Karlssons tankar 

” Vi är mycket glada att Filip valt att spela med Skånela de kommande två säsongerna. Han är en ung och mycket ambitiös spelare. Han har en mycket fin fysik och en hög arbetsmoral viket jag värdesätter högt. Han är endast 20 år så självklart har han mycket kvar att lära och det hoppas jag att vi i Skånela kan hjälpa honom med”

Filips tankar om varför han valde Skånela.

” Känns jättekul och spännande att vara klar för Skånela. Efter min låneperiod fick jag ett gott intryck av klubben och det känns som ett rätt steg för egen del, för att fortsätta utvecklas. Dessutom passade det perfekt med att min studieort ett par år framåt är Uppsala.”

 

Vi hälsar Filip välkommen till Skånela IF

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info