Hoppa till sidans innehåll

Förlust för damerna mot OV Helsingborg

18 OKT 2021 08:17
Det blev tyvärr inga poäng när damerna tog emot OV Helsingborg under lördagen. I en jämn match drog bortalaget det längsta stråt och vann med 31-33.
  • Skapad: 18 OKT 2021 08:17

Vi tog en pratastund med damernas tränare Patrik Wilsvik som fick summera matchen.

Det blir förlust mot OV Helsingborg. Vad säger du om matchen?

” Vi går från klarhet till klarhet och det var skönt att få visa det men riktigt surt att det inte räcker hela vägen. Vi står upp ordentligt, spelar fysiskt och får fart i anfallsspelet men tyvärr straffar OV oss i omställningarna vilket blir avgörande till slut. Publiken i Vikingahallen fick se en svängig match där båda lagen turades om att ha ledningen och tyvärr får OV sista ordet denna gång.”

 

Det var nära denna gång men Vad är det som krävs/saknas för att ni skall ta den där första segern?

”Tittar man till siffrorna denna match så är det försvar och målvaktsspel som behöver bli bättre. Men det är en helhet där anfallsdelarna påverkar försvarsdelarna så det är en komplex fråga. Vi får analysera prestationen och hitta delar vi kan påverka inför nästa match.”

 

Vad tar ni med er från denna match till kommande vecka?

”Vi tar med oss och jobbar vidare med anfallsspelet där vi får längre spelsekvenser och är mer noggranna i våra attacker och avslut än tidigare.”

 

Hur ser nästa vecka ut för er?

”Vi stänger matchen mot OV måndag sen fokuserar vi på vårt innan det är dags att titta närmre på nästa helgs motståndare i slutet av veckan. Tycker vi hittat en bra modell för hur vi ska ta nästa steg nu gäller det bara att hålla i och lita på processen så kommer poängen.”

Vi tacka Patrik och önska han och tjejerna lycka till framöver.

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info