Hoppa till sidans innehåll

Förlust i match fyra innebär ett avgörande möte på lördag

22 APR 2022 16:19
Skånelas herrar kunde inte stoppa Önnered i den fjärde matchen lagen emellan. Det blev tydligt att laget saknade avstängda  Anton Nilsson och Robert Ladan i denna match. Önnered gick segrande ur striden efter seger med 20 - 27  (6 - 14).
  • Skapad: 22 APR 2022 16:19

Hemmalaget hängde med bra den första kvarten i matchen trots en del missade frilägen samt en missad straff och efter 16 minuter var ställningen 5 - 6. Eter detta hade Skånela en blytung period där Önnered kunde gå ifrån till ledning med hela 5 -12 vilket i halvtid innebar 6 - 14. Skånelas anfallsspel var långsamt och mycket inneffektivt och stoppades relativt enkelt av Önnereds tuffa försvarspel.

I den andra halvleken fick hemmalaget mer fart i anfallsspelet och kunde efter en bra genomförd andra halvlek vinna denna med 14 - 13 och det slutade med ett rättvist slutresultat 20 - 27.

Nya tag på lördag då en femte och direkt avgörande match spelas i "charmiga" ÖHK hallen i Göteborg med matchstart kl 15.00 då Önnered fortfarande har allt att förlora som HBL lag och Skånela har allt att vinna och kommer definitivt att komma revanchsugna till denna femte och direkt avgörande matchen.

Ni som inte kan se matchen på plats kan boka bord på O´Learys i Märsta som sänder matchen. Boka ditt bord via deras hemsida vilket går smidigt och lätt.
Stötta våra killar i kampen mot Handbollligan.

Matchen sänds även på C More.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info