Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Kungälv

21 FEB 2022 10:23
Det blev en jämn tillställning i Vikingahallen på söndagen när Skånelas herrar tog emot Kungälv där bortalaget drog det längsta strået och vann med siffrorna 29 - 27. Läs vad Mattias Friström har att säga om matchen.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2022 10:23

Tung förlust mot Kungälv på hemmaplan. Vad är dina tankar efter matchen?

Det är självklart tungt att förlora på det sättet vi gör. Tycker vi krigar på bra med en bra energi från alla på plan och från läktaren. Vi går tungt på vissa spelare och det märks på oss speciellt mot slutet.

Vad är det som avgör att ni inte lyckas vinna?

Tycker vi står upp bra i försvaret i andra halvlek och det känns ändå som att vi har stora chanser att vinna matchen med 10 - 15 minuter kvar, men vi är för slarviga i avsluten framåt och några smådetaljer bakåt som gör att vi förlorar idag. Man måste vara ganska felfri när man möter ett topplag i allsvenskan och tyvärr så får vi inte riktigt till det idag.

Finns det något att ta med sig till nästa match som redan är på onsdag hemma mot Anderstorp?

Vår fysik i försvaret och vårt mod i anfallet tror jag kommer vara till stor hjälp om vi kan få med oss dom två sakerna till på onsdag. Hoppas också att vi kan få en lika härlig inramning som mot Kungälv. Fantastiskt att se och höra så mycket folk i Borgen igen.

Vad blir viktigt för er del mot just Anderstorp på onsdag?

Anderstorp krigar för varenda poäng för att slippa nedflyttning så det kommer vara ett hungrigt lag vi kommer att få se i Vikingahallen. Vi måste ta uppgiften på allvar och följa den matchplan som vi lägger vilket kommer att vara grymt viktigt. Kan vi också få med oss energin från förra matchen så tror jag vi har bra chanser att ta två viktiga poäng.

Boka din biljett till matchen mot Anderstorp på onsdag kl. 19.15 och kom till Borgen och stötta oss i jakten på en kvalplats till Handbollsligan. Vi behöver ditt stöd på plats!

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info