Hoppa till sidans innehåll

Gustav Näslund förlänger sitt avtal med Skånela

17 MAR 2021 10:00
Skånela IF och Gustav Näslund har i dagarna kommit överens om ett nytt spelaravtal.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2021 10:00

Vi har arbetat hårt för att få Gustav att vara kvar i vår trupp inför den kommande säsongen där han kommer att bli en av våra mer tongivande spelare. Gustav studerar vid Uppsala universitet och det passar honom bra att fortsätta sin handbollskarriär i Skånela IF. Gustav är en mycket duktig H9 med ett bra skott och han kan vara riktigt hänsynslös mot sig själv och motståndare i sina genombrott.

Jimmy Karlssons tankar

” Vänsterhänta spelare av Gustavs kaliber växer inte på träd. Det har också märkts då han har varit en het spelare hos flera lag i Handbollsligan. Att Gustav väljer att stanna hos oss är ett fint betyg på vår verksamhet och jag är mycket glad över det. Gustav har en skyhög högstanivå där hans attackspel håller hög klass. Tyvärr har hans säsong, likt hela laget, påverkats av bl.a. Corona och en del småskador där hans prestationer i vissa matcher tyvärr inte varit rättvisa utifrån sätt. Gustav är en oslipad diamant där han fortfarande kan ta stora kliv i sin utveckling. Fysiken är en del och försvarsspelet är en annan. Jag vet att Gustavs revanschlusta är stor efter årets säsong och jag är övertygad att vi får se en magisk Näslund under säsongen 21/22”

Gustavs tankar

”Det känns kul att skriva på ytterligare ett år för Skånela. Det är en trygg och utvecklande miljö och jag ser mycket fram emot nästa säsong.”

 Vi ser fram emot ytterligare en säsong med Gustav i vår trupp.

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info