Hoppa till sidans innehåll

Hammarby borta en lördag i Eriksdalshallen!

13 FEB 2021 11:25
Att möta Hammarby borta i Eriksdalshallen har under lång tid varit en match där motståndaren åker hem med noll poäng. Men kan det vara dags för den efterlängtade vinsten och två poäng hem till Märsta?
  • Skapad: 13 FEB 2021 11:25

Vi kommer ifrån en vecka med två matcher på några dagar och nu väntar den tredje matchen denna vecka. En mycket bra insats mot Västerås följdes upp med en riktigt dålig insats i matchen mot Rimbo på onsdagskvällen.

Truppens status är oförändrad från den senaste matchen mot Rimbo, vi har fortfarande en del skador i truppen och Axel Åhlin Andersson är fortfarande borta på grund av Corona.

Vi åker till söder med 14 spelare som har goda chanser att rubba serieledaren. Men för att detta ska ske så måste vi se en förbättring från samtliga individer i truppen och det gäller både spelare och mig och Jimmy som ledare. Vinna i Eriksdalshallen gör man inte bara sådär så det krävs ett hårt jäkla jobb och ett lag som tillsammans gör sin bästa prestation för året. Och framförallt ett lag som älskar att spela handboll och vinna tillsammans.

I morgon har vi möjligheten att vinna om alla tar kampen på alla delar av banan. Genom att få stopp på en av allsvenskan bästa spelare i Gustav Davidsson, samt att vi med ett rörligt anfallsspel och inga onödiga tekniska kunna få hål på Bajens höga 5-1 försvar.

Man hade hoppats på en full Eriksdalshallen med sjungande supporter i både röda och gröna färger.  Men tyvärr vill inte Corona lättna i den fart vi hade hoppats så idag för vi bara vara glada att båda lagen i kväll efter testning inte hade några nya Coronafall och att vi tillsammans imorgon 17:00 får spela handbollsmatcher som vi älskar.

Que sera sera!

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info