Hoppa till sidans innehåll

Herrarnas nyförvärv inför säsongen

17 AUG 2021 10:43
Herrarna har slipat formen under några veckor nu och man har hunnit med tre träningsmatcher. Under dessa matcher har ni fått sett några spelare och tränare som ni kan inte känner igen. Här får ni lära känna våra nyförvärv lite mer.
 • Skapad: 17 AUG 2021 10:43

Tränare Mattias Flodman 

Mattias är 30 år ursprungligen från Eskilstuna och föreningen Guif. Han är har de senaste säsongerna jobbat för Alingsås HK 

Hur har tiden i Skånela IF varit hittills? 

 • Det känns bra, det är ett gött gäng med både spelare och många ledare. Jag har kommit in i rutinerna bra och ser fram emot att dra i gång på allvar nu. 

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong? 

 • Tycker vi har en bra trupp med många duktiga och intressanta spelare. Förhoppningsvis ska vi kunna spela bra handboll och vinna många handbollsmatcher denna säsong. 

Hur ska du bidra denna säsong?

 • Göra allt det jag kan för att vi ska utvecklas som lag och också vinna så mycket som möjligt.

H6 Filip Tapper 

Filip är 20 år och kommer från Enköping. Han har Enköping som moderklubb och är en spelare som kan användas både på H6 och H9 men kommer framför allt att agera på H6 denna säsong. 

Hur har tiden i Skånela sig IF varit hittills?

 • Det har varit mycket bra. Jag blivit bra mottagen av både spelare och ledare. Det känns inspirerande att komma till en klubb och spela på en högre nivå. 

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong? 

 • Förväntningarna för säsongen är att vi som lag ska kunna spela för att uppnå de målsättningar vi har. Och individuellt sätt kunna fortsätta min egen utveckling.

Hur ska du bidra denna säsong? 

 • Jag är en ambitiös spelare som krigar för mitt lag. Jag har en rätt hög arbetsmoral där jag alltid ger allt. Då brukar man komma långt. 

Rikard Åkerman H9

Rikard är 30 år från Eskilstuna. Han är precis som Mattias från Guif. Han har en fin meritlista med en massa år i handbollsligan och som proffs utomlands. 

Hur har tiden i Skånela sig IF varit hittills?

 • Den har varit väldigt positiv, känner mig verkligen välkommen utav grabbarna i laget och kommer trivas kanon.

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong? 

 • Att vi kommer vinna många matcher och bjuda på bra och rolig handboll för vår publik. 

Hur ska du bidra denna säsong?

 • Hoppas kunna bidra med mycket rutin och hjälpa spelare i laget att utvecklas. 

Isak Svarén H6

Isak är 20 år och är från Skövde. Hans moderklubb är IFK Skövde HK och han har de senaste åren ingått i deras trupp i Handbollsligan. 

Hur har tiden i Skånela sig IF varit hittills

 • Första tiden har varit väldigt bra. Det är ett gött gäng som är lätt att komma in i så jag ser fram emot en lång och rolig säsong.

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong? 

 • Mina förväntningar för säsongen är att jag som individ ska utvecklas mycket och ta nya steg i min utveckling. Som lag tror jag vi har något bra på gång så förhoppningsvis har vi en framgångsrik säsong framför oss.

Hur ska du bidra denna säsong

 • Jag hoppas kunna bidra med mycket energi på plan, fart och speed och en del mål förhoppningsvis.

Anton Nilsson V9

Anton är vår stolta hemvändare denna säsong. Anton är 26 år och från Märsta och har Skånela IF som moderklubb. Han lämnade oss för några år sedan och har den senaste säsongerna varit mycket duktig i Anderstorps SK. 

Hur har tiden i Skånela sig IF varit hittills?

 • Jag tycker tiden hittills har varit väldigt bra. Det är ett lätt gäng att komma in i och jag känner även en del spelare sedan tidigare. Träningarna har också sätt bra ut med bra intensitet, men det finns fortfarande mycket att jobba på inför seriepremiären.

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong?

 • Jag har höga förväntningar på säsongen. Vi har en bra och bred trupp, får vi hålla oss hela och friska så ska vi vinna många matcher. 

Hur ska du bidra denna säsong? 

 • Handbollsmässigt hoppas jag kunna bidra på alla delar av banan, både offensivt och defensivt. Sen vill jag även bidra med mycket energi och glädje.

Dante Lindén M9 

Dante har varit bor spelare i ett år nu men p.g.a. en allvarlig skada inför förra säsongen bodde han kvar i Varberg. Han är nu på plats och på väg tillbaka. Det är vi mycket glada för. Han har de senaste säsongerna spelat i HK Varberg både i Allsvenskan och i Handbollsligan. 

Hur har tiden i Skånela sig IF varit hittills

 • Tiden i Skånela har varit bra, fick inte det första året jag önskade i och med knäskadan. Men nu när jag är tillbaka är jag mer taggad än någonsin. 

Vad är dina förväntningar på laget denna säsong?

 • Mina förväntningar på året blir lite annorlunda eftersom jag precis kommit tillbaka från min första skada, så det måste bli att vi får hålla oss skadefria och levererar en rolig och bra handboll! 

Hur ska du bidra denna säsong? 

 • Det jag kommer bidra med till laget är framför allt fart, mycket genombrott och en hel del energi på planen.

Vi önskar er alla välkomna till Skånela Och lycka till denna säsong. 

 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info