Hoppa till sidans innehåll

Herrarna vinner mot Anderstorp på bortaplan.

22 NOV 2021 09:00
En svår match väntade våra herrar på söndagen mot Anderstorp på bortaplan. Det blev en tight match som till slut slutade med vinst med tre måls marginal för Skånela. Slutresultatet skrevs till 33 - 30. Läs vad Erik Östling har att säga om matchen.
  • Skapad: 22 NOV 2021 09:00

Stort grattis till två viktiga poäng. Vad är dina tankar så här efter matchen?

Tusen tack! Otroligt gött att vinna en sån här match, det var inte vackert men vi krigar oss fram till en vinst. Vi visar en bra moral och viktigt att studsa tillbaka med en vinst efter förra helgens tunga förlust.

Vad är det som gör att ni vinner matchen?

Vi lyckas hålla oss tillräckligt heta och sätter dit bollen när vi kommer till lägen. Tyvärr slarvar vi bitvis under matchen, men när vi har tålamod så är vi bra.

Finns det något som kändes extra bra och någon del där ni behöver förbättra framöver?

Det bästa var hur vi krigade hela matchen. Det uppställda spelet var bra för det mesta, även om vi tappar försvarsspelet sista 15 minuterna. Vi tappar för mycket bollar och stundvis kontrar Anderstorp för mycket på oss, så där finns det förbättringspotential.

Ni gör ett ryck och ledning med 6 mål i början av andra halvlek, men ni lyckades inte att stänga matchen riktigt. Vad är dina tankar om det?

Ja vår första kvart i andra halvlek var riktigt fin! Sen står Anderstorp upp bra och viker aldrig ner sig, där var de starka och fina. Men det är bättre underhållning att kolla på tighta matcher …… haha.

Nu väntar en hård träningsvecka för att sedan spela mot starka Tyresö på hemmaplan. Har du några ord att säga om det?

Ja Tyresö har kanske varit årets komet, riktigt fina! Mitt gamla lag dessutom så jag unnar dem all framgång, förutom just nästa helg. Fredrik Hellgren har haft lekstuga och Henrik Lundvall har prickat sin livs form när han gav efter och hittade sin sanna position på mitt 6. Det kommer bli tufft och vi kommer behöva vara riktigt bra, så det är en inspirerande utmaning vi har framför oss!

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info