Hoppa till sidans innehåll

Hugo Sjölin förlänger med Skånela IF och stänger därmed truppen inför säsongen 20/21

04 MAJ 2020 10:00
Vi kan idag meddela att pusslet inför säsongen 20/21 är färdig lagt då Hugo Sjölin valt att förlänga sitt kontrakt. Vår kvicka och duktige högersexa har valt att förlänga med ett år.
  • Skapad: 04 MAJ 2020 10:00

Hugo kommer från en fin säsong då han fått ta mycket stort ansvar på sin högerkant och gjort det mycket bra. Vi är mycket glada och nöjda att Hugo till slut valt att fortsätta sitt handbollsspelande hos oss. Han är en härlig kille att ha i laget med ett stort hjärta och en bra energi. Tillsammans med Yosef Rahali kommer han bilda ett av allsvenskans vassaste par på H6. 

Jimmy Karlssons tankar 

” Hugo var den sista delen som saknades och jag mycket nöjd att han blir kvar hos oss. Hugo är pålitlig i hans attityd och arbetsinsats. Han har fått dra ett stort lass denna säsong p.g.a. Yosefs skador och han har gjort det mycket bra. Det är en ynnest att jobba med Hugo. Han ger så mycket av sig själv och är mycket viktig för laget”

Lycka till Hugo! 

Då Hugo valt att förlänga sitt kontrakt är vi klara med lagbygget. Vi har 20 kontrakterade spelare med en bra blandning av ungt och rutinerat. Även en bra mix med olika spelartyper och spetskompetens som är fördelaktig över en hel säsong. Vi är mycket nöjda att kunna sätta en stark herrtrupp klar redan i början av maj. Det är en mycket intressant trupp som både är bredare och starkare än tidigare. Förhoppningsvis kan vi ta ytterligare kliv jämfört med de två senaste säsongerna. 

 Idag drar den kollektiva försäsongen igång där vi ska lägga den fysiska grunden inför säsongen. 

 Väl mött! 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info