Hoppa till sidans innehåll

Inför AIK med Jelena Lalovic

11 NOV 2021 14:41
Efter att ha varit spellediga föregående helg är det nu äntligen dags för match igen för damerna. På lördag beger sig tjejerna mot Solna för möte med AIK.
  • Skapad: 11 NOV 2021 14:41

Det vankas 08-derby på lördag då damerna möter AIK i Solnahallen. Vi tog pulsen på Jelena Lalovic inför matchen.

Hej Jelena,

 

Äntligen ny matchvecka efter en matchledig helg. Vilken påverkan har en ledig helg / uppehåll efter två raka vinster, för fortsättningen tror du?

 

”Hej! Jag tror många spelare tycker det har varit lite skönt med en matchledig helg för att få chansen att återhämta kroppen lite och ladda batterierna inför nya utmaningar. De två raka vinsterna har gett oss mycket ny energi och god stämning efter en trög start. Det blir viktig för oss att ta med detta inför helgens match för att kunna tagga till rejält och prestera på en bra nivå som jag vet att vi kan!”

 

Vad har gjort att det börjat ramla in lite poäng på slutet efter den tröga starten?

 

”Jag tror att det mest beror på att allt börjar falla på plats och att vi börjat hitta varandra mycket mer både i anfall och försvar.”

 

Hur har det gått för egen del sett till de 5 inledande matcherna?

 

Jag tycker att det har gått bra. Det har varit väldigt kul att denna säsong få ta större ansvar speciellt under match och kunna bidra med det jag kan till laget. Jag lärde mig en hel del under min första säsong i damlaget och det ska bli väldigt kul att fortsätta med det. Som lag utvecklas vi för varje träningsvecka som går och det är alltid lika kul att ta del av detta!

 

I helgen väntar AIK i Solnahallen. Ett lag som på förhand är tippat i toppen men också startat lite ”trögt” om än mot också tippade topplag. Hur tänker du kring den utmaningen?

 

”AIK är ett bra lag med en stark trupp vilket de även hade förra säsongen, speciellt på sin hemmaplan. Om vi håller oss till vår spelplan och har en bra krigarinställning lär detta bli en bra match. Efter en helg med vila är jag extremt taggad på match och jag vet att många av tjejerna också är det så jag hoppas på en riktigt bra match!”

 

Då tackar vi för intervjun och önskar stort lycka till i helgen.

 

”Tack så jättemycket.”

 

Damallsvenskan

AIK – Skånela IF

Avkast: 14.00

Solnahallen

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info