Hoppa till sidans innehåll

Inför Anderstorp borta

18 NOV 2021 11:29
Efter en tung förlust i mötet AMO är det dags för ny match för våra herrar. Denna gång står Anderstorp för motståndet och herrarna tar bussen ner till Småland. Ta del vad den tidigare ASK spelaren Anton Nilsson har att säga inför den matchen.
  • Skapad: 18 NOV 2021 11:29

Hur har träningsveckan varit?

Jag tycker att träningsveckan har sett väldigt bra ut hittills med mycket fart och kamp. Vi är otroligt revanschsugna efter förra veckan vilket syns på träningarna.

 

Hur är stämningen i truppen efter säsongens första förlust?

Det är såklart stor skillnad att kliva ner på träningarna efter en förlust till skillnad från när man vinner. Det var några deppiga dagar efter den matchen, men efter vi pratade igenom den matchen på träningen i måndags så får man blicka framåt mot helgens match då det är två nya poäng som står på spel, och dom poängen ska in på vårat konto.

 

Anderstorp borta på söndag, kul match, men kanske extra roligt för dig. Hur känns det att komma tillbaka till Anderstorp men den här gången som motståndare?

Ja det kommer bli en rolig match och det ska bli väldigt skoj att komma tillbaka till Anderstorp igen och spela i den berömda ladan, men den stora skillnaden blir väl att man kommer ha hela publiken emot sig istället för med sig denna gång

Har väldigt goda minnen därifrån de senaste 4 åren, och har en del vänner på andra planhalvan, så det är klart att det blir en liten speciell match. Men när domaren blåser igång matchen så kommer det kännas som vilken match som helst.

 

Vad har du att säga om årets Anderstorp som lag?

Efter förra säsongen så var det väldigt många spelare som lämnade Anderstorp, så det är till stora delar ett nytt lag i år, men med några gamla pjäser som spelade där under min tid.

Dom började väl säsongen lite trevande och tillhör de nedre regionerna av tabellen och slåss för att undvika negativ kvalplats, men det är ett lag som krigar för varandra och dom ser bättre och bättre ut för varje match så vi kommer behöva vara skarpa om vi ska lämna Anderstorp med 2 poäng.

 

Vad kan man förvänta sig när man möter ASK i just Anderstorp?

Man kan förvänta sig ett hemmalag som kämpar i 60 minuter oavsett vad som står på resultattavlan.

Utöver det så kan man förvänta sig en fullsatt hall som både är väldigt högljudd men också brutalt enögda, vilket bara är kul.

 

Skribent: Ewa Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info