Hoppa till sidans innehåll

Inför Anderstorp hemma

23 FEB 2022 08:47
Det är ett tätt spelschema för herrarna just nu, redan idag onsdag 23 februari är det dags för hemmamatch igen. Denna gång kommer ett formstarkt Anderstorp på besök till Vikingahallen, matchstart 19:15. Ta del av Marcus Nilssons tankar inför matchen.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2022 08:47

Hur är känslan i truppen inför matchen?

Jo men känslan i truppen är bra inför matchen, vi är väldigt revanschsugna efter förra matchen så det ska bli väldigt skoj med att det är match redan i dag igen.

Vad blir nyckeln för att ni ska lyckas vinna matchen?

Anderstorp är ett riktigt krigargäng med massor av energi så det gäller att vi möter upp den energin och är på plats från sekund ett. Sen blir försvar och kontringsspel väldigt viktigt för att vi ska kunna vinna matchen.

Finns det några spelare som ni bör se upp med extra mycket?

Det är ett bra lag Anderstorp med många bra handbollsspelare men båda ytterniorna Simon Källström och Jonathan Wiklund behöver vi se upp med. Även spelskickliga mittnian Alexander Ryd är en riktigt bra lirare.

Hur ser du på läget ni befinner i er just nu med mycket matcher på kort tid?

Det är skoj med mycket matcher, det är det som är det roliga att spela match men samtidigt blir det ännu viktigare med återhämtning, ta hand om kropparna och hinna fokusera och ladda om inför nästa match.

Säkra din biljett till matchen och kom till Vikingahallen och stötta killarna i den fortsatta jakten på topp placeringarna.

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info