Hoppa till sidans innehåll

Inför bortamötet med Rimbo HK

29 OKT 2020 22:48
  • Skapad: 29 OKT 2020 22:48

De ny direktiven från Folkhälsomyndigheten och Svenska Handbollförbundet undantar Handbollsligan, SHE samt Dam- och Herr allsvenskan vilket innebär att träning och matcher för tillfället fortsätter som tidigare.

Herrallsvenskans åttonde omgång startar med ett Upplandsderby mellan Skånelas herrar och Rimbo HK. Avkast sker kl. 19:00 fredag 30 oktober. 

Vi åker till Rimbo imorgon med en skön seger i seglet. Många glada mungipor och bra träningar har präglat hela veckan. Vi har byggt vidare och förstärkt det vi gjort bra och är väl förberedda på hur vi ska angripa Rimbo rent taktiskt. 

Vi känner så klart Rimbo väl efter de många mötena med Upplandskollegan de senaste åren. Men vi har som vanligt lagt mest fokus på att göra det vi är bra på och på det sättet vi vill spela. Men Rimbo är kanske det mest oortodoxa laget vi har i serien och vi måsta ha det i beräkningarna och därför har vi den största respekten för dem. 

Det ska hur som helst bli kul att få möta Rimbo igen. Vi har pratat mycket om hur vi agerade senast mot Amo, vilket kroppsspråk, vilken energi och rätt fokus vi hade. Det ska vi se i denna match mot Rimbo också.

Nu krigar vi om två nya poäng tillsammans. 

Väl mött!! 

 // Coach Karlsson 

Matchen sänds via SolidSport via nedanstående länk:
https://solidsport.com/skanela-if-herrar/games/g/gevwg3fp

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info