Hoppa till sidans innehåll

Inför dagens match Skånela IF - Kungälvs HK

20 FEB 2022 09:47
Jag får välkomna Kungälvs HK, domare och publik till dagens toppmöte i Herrallsvenskan. Inför dagens match befinner sig Kungälv på en tredjeplats i tabellen. En placering som så klart inger respekt.
  • Skapad: 20 FEB 2022 09:47

Det vimlar av duktiga handbollsspelare i Kungälv, vilket man också ser på deras tabellplacering. Det är främst en spetsig och bred niometers lina som vi ska se upp med, där det huserar flera spelare av hög allsvensk klass. Hög klass finner vi också på M6 där Alexander Regen befinner sig. Det är som ni förstår ett lag vi har stor respekt för och det är en match som vi har förberett oss väl inför.

 

För vår del så har veckan sett ut som den brukar. Det har vart en del fys, lite löpning och mycket handboll och de sista träningarna har det handlat mycket om att sätta en bra matchplan inför eftermiddagens match mot Kungälv. Vi ser så klart fram emot dagens match och det är högmotiverande att möta ett så pass bra lag. Vi känner oss starka och beslutsamma i hur vi vill ta oss an matchen. Vi är väl medvetna att Kungälv är en stark motståndare men vi vet också att vi är ett riktigt bra lag som är svåra att slå. 

 

Vi hoppas ni på läktaren kan bära fram oss idag och att vi tillsammans kan skapa en magisk stämning. Vi bjuder samtliga på fritt inträde idag till denna toppmatch och vi ber er att boka er fribiljett via vårt biljettsystem som ni hittar på vår hemsida eller via nedanstående länk https://skanela.propublik.se/biljetterherr

 

Que Sera Sera! 

 

Väl mött Coach Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info