Hoppa till sidans innehåll

Inför herrarnas bortamatch mot Amo HK

30 JAN 2022 08:43
Herrarna möter idag topplaget Amo HK på bortaplan kl. 16:15. En toppmatch av stor vikt då både vi och motståndarna drömmer om den där förstaplatsen i herrallsvenskan.
  • Skapad: 30 JAN 2022 08:43

Det är tvåan mot fyran i herrallsvenskans haltande tabell som idag ställs mot varandra. Båda lag har den senaste tiden tampats med en del med Corona och vi hoppas att matchen kommer avgöras på så rättvisa grunder som möjligt och att så många spelare som möjligt kan delta. 

 

Amo har inte spelat match sedan 12 januari då dom slog Karlskrona med 30 - 27. Därefter har det blivit några flyttade matcher så vi får helt enkelt se vad vi ställs emot idag. Amo besitter både bred och spets i sin trupp. Ett mycket kompetent lag som slagit topplag i handbollsligan under säsongen. Det blir en tuff men också inspirerande uppgift för oss. För vår del blåser det äntligen lite medvind. Spelare har tillfrisknat, närvaron på träningarna har stigit och därmed också kvalitén. Det syntes senast mot Tyresö då vi gör en mycket fin insats och tar med oss två pinnar med tio plusmål. 

 

I skrivande stund har vi satt oss på bussen på väg ner till ett blåsigt Småland. Målbilden är att ta oss igenom stormen, göra en grym insats, ta två pinnar och sedan kunna heja på Sverige i bussen hem. 

 

Ni kan se matchen via SolidSport och nedanstående länk:

https://solidsport.com/skanela-if-herrar/games/g/2z4m9y38

Väl mött! 

 

Coach Karlsson 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info