Hoppa till sidans innehåll

Inför herrarnas match den 10 november

03 NOV 2020 10:38
Skånela IF – Kungälvs HK (H)
den 10 november 2020 kl. 19.00
  • Skapad: 03 NOV 2020 10:38


För att Skånela IF Handboll ska kunna säkerställa att myndigheternas restriktioner och rekommendationer följs gäller följande tills vidare.

•Matchen i Vikingahallen den 10 november 2020 spelas med maximalt 50 personer i publiken. Utöver dessa tillåts endast nödvändiga funktioner för respektive lag och för arrangemanget.

•Sponsorer får möjligheten att boka biljetter innan matchdag. Dock senast kl. 12.00 fredagen den 6 november 2020. Bokning görs via mail till kansliet (This is a mailto link). Det ska noteras att giltiga biljetter är endast de biljetter som är bekräftade från Skånela IF. Bekräftande biljetter till föranmälda sponsorer kommer att finnas i entrén - den som inte har bekräftad biljett i kassan kommer tyvärr pga. aktuella restriktioner och rekommendationer inte kunna släppas in.

•Allmänheten får möjlighet att boka kvarvarande biljetter (utöver sponsorer) tidigast från kl. 14.00 den 6 november 2020. Bokning görs via mail till kansliet (This is a mailto link). Max 4 biljetter per person och det är först till kvarn som är aktuellt. Det ska noteras att giltiga biljetter är endast de biljetter som är bekräftade från Skånela IF. Förbokade biljetter betalas endast med Swish (100 kr) och hämtas på Skånela IF:s kansli torsdagen den 24 september 2020, mellan kl. 17-19.

•Journalister och fotografer bokar plats via mail till kansliet (This is a mailto link) och skall få ett e-post som bekräftelse på ackreditering. E-posten ska uppvisas vid entrén. Intervjuer efter match skall göras på handbollsplanen och på armlängds avstånd.

•Ingen VIP-rum kommer att vara tillgängligt. Cafeterian kommer att hållas öppen med begränsat utbud och allt som köps skall serveras inifrån cafeterian.

•Skånela IF kan ha matchvärdar som är på plats eller inte, det får matchvärdarna själva avgöra hur det vill göra. Priserna, max två per lag, kommer att placeras på ett bord och spelarna får hämta priserna från bordet när de ropas upp av speakern. På så sätt undviker vi närkontakten.

•De två läktarraderna ovanför lagens bänkar får inte användas. På läktaren gäller minst en och en halv meters avstånd, två ”stolars” mellanrum, till andra personer eller annat sällskap. Förbjudet att sitta på en rad direkt ovan eller under annan person. Se till att hålla avstånd till andra personer inne i Vikingahallens samtliga utrymmen. Endast symptomfria personer släpps in.

•Ni kan även följa matchen via SolidSport. Länk kommer på hemsidan närmare match.

•Stötta Skånela IF genom att köpa en soffbiljetter för 50 kr styck. Detta gör du genom att Swisha summan för din biljett till 123 614 33 74.


Tack för att ni bidrar till att minska smittspridningen!

Skribent: Johanna Theodosiadou
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info