Hoppa till sidans innehåll

Inför Karlskrona borta

07 JAN 2022 10:57
Äntligen match för herrarna igen efter ett lite juluppehåll. Denna gång står Karlskrona för motståndet på bortaplan. Det lär vara ett revanschsuget Skånela som sätter sig på bussen på lördag morgon. Läs vad Isak Svaréns tankar är.
  • Skapad: 07 JAN 2022 10:57

Nu har ni varit borta från den kollektiva träningen ett tag mellan jul och nyår. Hur har det varit?

Det har varit skönt komma bort från handbollen lite, jag har varit hemma i Skövde och träffat familj och vänner. Så det har varit en bra ledighet men nu är man laddad för att köra i gång igen!

Hur har träningarna sett ut under veckan?

Det har sett bra ut, tycker det känns som vi är laddade efter en tid ifrån varandra och alla ser fram emot att spela match igen på lördag.

Förra mötet mot Karlskrona på hemmaplan slutade med en sur förlust. Vad kommer du ihåg från den matchen?

Var tyvärr borta den matchen p.g.a. skada. Men minns från läktaren att det var en match som det kändes att vi hade kontroll på men mot slutet blev det jämnt och vi slarvade bort två poäng lite kändes det som. Vilket gör att vi är extra revanschsugna inför lördag.

Finns det något specifikt du tycker ni måste göra bättre för att kunna vinna på lördag?

Finns många delar såklart. Men senast blev vi kanske lite passiva så lite mer rakt mot mål och kliniska i avsluten måste vara bättre denna match.

Vad förväntar du dig för matchbild på lördag?

Vi har sagt att vi vill utveckla vårt kontringsspel. Så jag hoppas vi ska kunna visa det och att det blir mycket kamp och fart på lördag. För det kommer krävas att vi får några ”enkla mål”

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info