Hoppa till sidans innehåll

Inför Kärra hemma

19 MAR 2022 10:18
På söndag spelar våra herrar den sista hemmamatchen i allsvenskan. Denna gång kommer Kärra på besök, en match där Skånela blir klara för kval till HBL vid vinst och Kärra som slåss för sin överlevnad. Läs Anton Nilssons tankar inför matchen.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2022 10:18

Säsongens sista hemmamatch på söndag och vid vinst är ni klara för kval till handbollsligan. Hur går tankarna i laget inför söndagens fight?

Vi har under säsongen varit noggranna med att vi tar en match i taget och undvikit att prata om ett eventuellt kval, men det är klart att alla nu är medvetna om att vi behöver en poäng för att lösa en kvalplats. Det är en rolig uppgift som väntar på söndag, och framför allt två otroligt viktiga poäng att spela om.

Vad ser du är dom viktigaste delarna för er för att lyckas vinna mot Kärra?

Det handlar som vanligt om att få till ett bra och aggressivt försvarsspel tillsammans med bra målvaktsspel, där vi hela tiden är påkopplade. Får vi till det så leder det förhoppningsvis till några enkla mål, och sen ska vi spela ett disciplinerat anfallsspel.

Är det några spelare ni behöver ha lite extra koll på tycker du?

Jag tycker vi behöver ha koll på samtliga spelare. Kärra har många bra spelare med olika egenskaper så det gäller att vi är uppmärksamma på vilka vi har framför oss i varje situation.

Kärra slåss för sin överlevnad i allsvenskan, vad kan publiken vänta sig för matchbild tror du?

Kärra kommer att komma till Vikingahallen och vara desperata efter poäng. Det är aldrig lätt att möta lag som verkligen måste vinna, och vi har mött flera lag i den nedre regionen av tabellen de senaste omgångarna och samtliga av dessa matcher har blivit väldigt jämna. Publiken kan förvänta sig två lag som kommer kriga i 60 minuter för att få med sig poängen.

Köp din biljett vi a nedanstående länk:

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info