Hoppa till sidans innehåll

Inför kvalmatch 3 med Jimmy Karlsson

08 APR 2022 10:59
Matcherna duggar tätt för herrarna. Vi är framme vid kvalmatch tre och det är avkast i kväll kl. 19:00. Herrarna är i skrivande stund på väg till Göteborg och ÖHK-hallen och nedan kan ni läsa om tränare Jimmy Karlsson tankar inför matchen.
  • Skapad: 08 APR 2022 10:59

Önnered var det bättre laget senast och lyckades kvittera till 1 - 1 i matcher. Vi gör en rätt bra insats totalt sett men behöver vara bättre framför respektive mål. Vi känner att vi rent taktiskt inte är underlägsna och när vi lyckas med det vi kommit överens om kan vi absolut störa Önnered. 

Match 2 är nu historia och vi har alla möjligheter att göra det bättre ikväll. Vi har fortsatt allt att vinna och Önnered allt att förlora. Vi har förberett oss med mycket video och diskussioner och med ett lugnt pass igår. Jag tror till 100% att möjligheterna till vinst finns ikväll därför är den uppgiften vi har framför oss även denna gång oerhört rolig, inspirerande och motiverande. 

Vi hoppas att alla Skånelaiter hejar på oss hemma i TV-sofforna, på O´Learys i Märsta eller tar sig ner till den oerhört ”charmiga” ÖHK-hallen. 

Que Sera Sera!!❤️🤍

Väl mött 
Jimmy Karlsson 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info