Hoppa till sidans innehåll

Inför kvalmatch 4 med Jimmy Karlsson

20 APR 2022 09:00
Efter tolv dagars uppehåll är det nu dags för match igen. Det är kvalmatch fyra och herrarna har matchboll och vid vinst spelar hemmalaget i Handbollsligan nästa säsong. Nedan kan ni läsa om tränare Jimmy Karlsson tankar inför matchen ikväll.
  • Skapad: 20 APR 2022 09:00

Tolv dagars väntan är nu över. Match tre innehöll det mesta man vill ha av en handbollsmatch. Den gången gick vi vinnande ur striden och det återstår att se om vi kan upprepa den bedriften igen. 

Match 1, 2 och 3 är nu historia och ett nytt kapitel ska skrivas. Visst är förutsättningarna för oss rent truppmässigt lite annorlunda men laget Skånela IF består. Vi har fortsatt allt att vinna och Önnered allt att förlora. Skillnaden idag är att Önnered har noll räddningsplankor kvar. Dom har krigat hela säsongen för att undvika det som dom ställs för inför idag medan vi har krigat för att just hamna i denna sits. Vi har förberett oss med mycket video som vanligt och taktiska genomgångar som vanligt. Vi är både taktiskt och mentalt redo att ta oss ann match 4. Jag tror till 100% att möjligheterna till en ny vinst finns ikväll. Vi ska in och njuta av kulissen, ha roligt och kämpa med hela Vikingahallen i ryggen! 

Que Sera Sera!!❤️🤍

Väl mött 

Jimmy Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info