Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF-Amo HK

13 NOV 2021 09:00
Jag får välkomna Amo HK, dagens domare och publik till herrallsvenskans åttonde omgång. Det är en ren seriefinal och en häftig drabbning mellan två obesegrade lag vi har att se fram emot i eftermiddag.
  • Skapad: 13 NOV 2021 09:00

Det är lilla men storsatsande Amo HK från byn Alstermo i Småland som gästar Vikingahallen i dagens match. Amo är för tillfället i serieledning och har än så länge inte förlorat i herrallsvenskan. Har ni sett och följt Amo HK några säsonger kommer ni fundera över varför ni inte känner igen speciellt många spelare. Det är möjligtvis kulturbäraren Daniel Steen och vår förre målvakt Jesper Forsberg man kan ha koll på. Det är nämligen så att Amo har gjort allt i sin makt för att spänna musklerna denna säsong och då värvat ihop en hel ny startuppställningen plus lite till från världens alla hörn. Man har också hittills levt upp till sina egna och experternas förväntningar och därför leder man allsvenskan. 

 

För vår del är vi likt Amo också obesegrade vilket vi så klart är mycket nöjda med. Den klara segern senast borta mot Vinslöv bevisar vår höga högstanivå. Vi ser så klart fram emot dagens match och det är högmotiverande med denna tidiga seriefinal och att den är mot Amo gör det inte mindre motiverande direkt. Vi känner oss starka och beslutsamma i hur vi vill ta oss an matchen. Vi är väl medvetna att Amo är en stark motståndare men vi vet också att vi är ett riktigt bra lag som är svåra att slå. 

 

Vi hoppas att ni på läktaren kan bära fram oss idag och att vi tillsammans kan skapa en magisk stämning. Jag ser framför mig att vi får fira segern tillsammans efter och då få gå och lägga oss som serieledare ikväll. 

 

Que Sera Sera! 

 

Väl mött

 

/ Jimmy Karlsson 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info