Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF- HIF Karlskrona

02 FEB 2020 12:05
Efter ca två veckors uppehåll är det dags igen för match för våra herrar. Vi går in i upplösningen av herrallsvenskan och det är det forna handbollsligalaget HIF Karlskrona som kommer till Vikingahallen på den lite udda speltiden på måndag kl. 18:30.
  • Skapad: 02 FEB 2020 12:05

Med anledning av Handbolls-EM har allsvenskan haft ett litet uppehåll. Under denna tid har vi fått chansen att jobba med fysiken i en större utsträckning än vad vi brukar. Vi känner oss nu redo och mycket sugna på att spela match igen. Måndagens motståndare är alltså Karlskrona som just nu ligger på en femte plats i allsvenskan. Karlskrona består av många bra spelare med handbollsligarutin på de flesta individer. Vi har en stor revansch att utkräva då vi var mycket missnöjda med hur vi tog oss ann förra mötet med Karlskrona. 

Vi är ju inne i en fin segersvit för tillfället som vi så klart gärna förlänger. Vi behöver som vanligt hitta dynamiken i vår defensiv, det är där vi behöver utgå ifrån för att kunna springa och äga tempot i matchen. Dessutom behöver vi vara noggranna med de detaljer vi pratat om i vår offensiv. Karlskrona spelar som så många andra i serien just nu ett offensivt försvarsspel. Vi känner oss mycket väl förberedda och nu handlar det bara om att gå ut och ha kul och lira handboll på det fina sätt vi visat på slutet. 

Hoppas att vi återigen kan fylla hallen. De senaste matcherna har stämningen i Vikingahallen varit grym. Så välkomna på

Måndag k 18:30!! 

Väl mött! 

// coach Karlsson 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info