Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF- HK Varberg

17 SEP 2021 15:42
Äntligen är det dags för seriepremiär. Det har lagts ner många timmar med hårt jobb för att vi ska komma så väl förberedda som möjligt till seriestart. Nu är dagen här och det ska bli riktigt kul att det drar igång.
  • Uppdaterad: 17 SEP 2021 15:42

Vi välkomnar HK Varberg till Märsta och vikingahallen. Varberg åkte förra året ur handbollsligan och har behållt stora delar av truppen samt att man spetsat den på många håll. Det är ett mycket kompetent lag vi möter idag och det kommer krävas en fin insats av oss.

För vår egen del kommer vi från några positiva prestationer i svenska cupen som vi kan ta med oss in i allsvenskan. Vi känner att vi har kommit en bra bit på väg i det taktiska delarna pga av att vi fått spelat många matcher. Vi har fått en bra bild av vart vi står i alla faser, vad som behöver tränas på och vad som är bra. Vi känner att vi har en riktigt hög nivå i våra bra stunder och dom ska vi försöka få fram så ofta som möjligt. Vi har jobbat fram en gameplan som vi tror på mot Varberg. Det är som sagt ett bra lag med mycket spetskompetens på flera håll. Nu handlar det bara om att släppa på handbromsen, följa våra överenskommelser och gå ut och ha skoj!

Hoppas vi kan bjuda på en fin underhållning.

Väl mött!

Coach Karlsson

Skribent: Ewa Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info