Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF-Rimbo HK

03 OKT 2021 09:56
Äntligen är det dags att få gå på handboll utan restriktioner och tomma läktare. Timingen kunde inte varit bättre då det stundar Upplandsderby i Vikingahallen. Skånela IF välkomnar Rimbo HK Roslagen till dagens match i herrallsvenskans tredje omgång.
  • Skapad: 03 OKT 2021 09:56

Dagens match är inte vilken match som helst, så är det bara. Oavsett om vårt kära hemmalag har inlett stabilt med två kassaskåpssäkra segrar så är det noll värt i ett Upplandsderby med historiken som finns mellan dessa två antagonister. Rimbo kommer från två bra prestationer trots två förluster. Både topptippade Amo och Vinslöv fick kriga hela vägen för att lyckas skaka av sig Rimbo. 

I dagens derby kan allt hända. Vi förväntar oss inte skönspel och taktisk brillians. Utan det är fighting spirit och kämpar glöd som kommer avgöra detta, var så säker. 

” Ja nu är vi här igen. Vet inte hur många Upplandsderbyn jag vart med om som spelare och ledare men det är alltid speciellt. Roligt är det så klart men det är liksom andra regler som gäller. Inte bara för att det är derby utan också för att Rimbo praktiserar en handboll som ingen annan spelar. Men vi är väl förberedda och ska göra vårt allra bästa. Vi har pratat och kommit överens om den del taktiska saker som vi ska jobba med. Vi hoppas vi kan hålla oss kalla och kyliga och hålla oss till det. Löser vi det har vi stora förhoppningar på att det kan bli en trevlig eftermiddag” säger Jimmy Karlsson. 

 Vi välkomnar återigen Rimbo HK Roslagen, domare och publik till säsongens första Upplandsderby. Håll i er så kör vi!! 

 Que Sera Sera-vi håller på Skånela! 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info