Hoppa till sidans innehåll

Inför Torslanda hemma på lördag med Isak Svarén

28 OKT 2021 09:00
Äntligen har det blivit dags för hemmamatch igen för våra herrar. Den här gången är det Torslanda Elit som kommer på besök. Läs vad Isak Svarén har att säga inför den tuffa uppgiften som väntar på lördag.
  • Skapad: 28 OKT 2021 09:00

Isak, först och främst, välkommen till klubben. Nu har du varit här några månader, vad har du att säga om din första tid här i Märsta och i Skånela tröjan? Tack! Mina första månader här i Märsta och Skånela har varit väldigt positiva. Handbollen känns bra och det blir bättre och bättre hela tiden både individuellt och som lag. Utanför banan trivs jag också bra med grabbarna i laget vi är ett gott gäng.

Hur tycker du eran inledning har varit på säsongen?

Inledningen har varit bra måste man ändå säga. Poängskörden är så klart godkänd även om vi känner att vi hade kunnat ha någon eller några pinnar till på kontot. Spelmässigt blir det också bättre och bättre hela tiden och prestationen i framför allt andra halvlek senast mot Kungälv visar att vi kan spela riktigt bra handboll och som kan räcka långt.

På lördag är det återigen dags för en ny hemmamatch mot Torslanda, vad är dina tankar om den matchen? Den blir som alla andra matcher i den här serien tuff så klart. Torslanda är ett bra lag men med vår publik i ryggen hemma i Borgen tror jag att vi kan göra en bra insats. En riktigt bra insats kommer att krävas för att vi ska kunna ta två pinnar på lördag.

Vad blir viktigaste för er för att gå vinnande ur den striden? Några spelare i Torslanda ni behöver ha extra koll på? Det viktigaste blir fokus på vår egen prestation. Vi har en idé som vi tror på och följer vi vår matchplan fullt ut så har vi stor chans. Ska man säga något specifikt så måste vi våga springa på dom vilket vi gjorde bra nere i Kungälv senast. Finns så klart en del spelare vi behöver hålla koll på i Torslanda bland annat Eric Schefvert är ju ett känt namn. Men jag tror att både vi och Torslanda är två lag där kollektivet är viktigare än individuella prestationer.

De som inte känner dig, vad är dina största intressen utöver handbollen? Har du någon dold talang som vi inte vet om? Mitt största intresse utanför handbollen måste vara fotboll och då framför allt Manchester United som jag följer slaviskt vilket just nu gör att livet utanför handbollen ofta handlar om att komma över Uniteds förluster vecka in och ut. #oleout Vet inte om jag har någon dold talang men sedan jag flyttade hemifrån har jag blivit en riktig stjärna på matlagning. Jag och Dante diskuterar många recept och rätter efter träningarna.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info