Hoppa till sidans innehåll

Inför VästeråsIrsta på bortaplan

10 DEC 2021 09:29
Efter en tung förlust på hemmaplan senast tar sig herrarna till Västerås för match mot VästeråsIrsta. En svår bortamatch väntar, vi tog pulsen på Linus Wärnmark inför vad som väntar dem på lördag.
  • Skapad: 10 DEC 2021 09:29

Hur har veckan varit än så länge? Hur har träningarna sett ut?

Vi har tränat lite annorlunda eftersom truppen drabbats av en del sjukdomar. Vi valde att köra individuella träningar måndag, tisdag för att sedan gå på det kollektiva nu igår. Det känns som att vi är tillbaka efter strulet med sjukdomar och är mer än redo inför lördagen.

Hur är känslan i truppen efter matchen senast?

Känns som att vi ändå har kunnat lägga matchen bakom oss efter en del reflektioner. Vi är nöjda med matchen i stora delar men bränner alldeles för mycket lägen. Sedan är vi inte tillräckligt slipade när det väl ska avgöras och då blir det svårt att ta poäng i en sådan jämn match som det ändå blev.

En svår och tuff bortamatch väntar på lördag, vad är dina tankar om den matchen?

VästeråsIrsta har faktiskt imponerat ordentligt på mig och jag ser dem som en av de starkare motståndarna i årets allsvenska. Det kan bli en riktigt intressant match som säkerligen kommer leva ända in i det sista och därför är det extra viktigt att vara noggranna genom hela matchen.

Vad ser du för styrkor hos VästeråsIrsta?

Jag tycker framför allt att de är duktiga i andrafasen. De gillar precis som vi att springa mycket och spelar även med ett högt bolltempo. Det gäller för oss att svara med samma energi och fart!

Vad blir nyckeln till två poäng på lördag?

Som sagt, är vi mer noggranna i fler avgörande lägen och sätter dit våra chanser så kommer det räcka oerhört långt.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info