Hoppa till sidans innehåll

Inför VästeråsIrsta på lördag

16 DEC 2021 09:00
På lördag är det äntligen hemmamatch igen för våra herrar och det är VästeråsIrsta som kommer på besök. Det är ett dubbelmöte då serien vänder och förra matchen slutade med storvinst för Skånela. Ta del av Marcus Nilssons tankar inför matchen.
  • Skapad: 16 DEC 2021 09:00

Hur har veckan varit efter förra matchen?

Det har varit bra träningar med mycket energi och glada miner på träningarna än så länge. Alltid lättare att komma och träna efter vinst.

Vad tar ni med er från förra matchen in till denna match?

Vi tar med oss vårt stabila försvarsarbete som vi lyckades med och att vi aldrig slutade köra på. Det var skönt att vi kunde stänga matchen rätt tidigt i andra halvlek och det är något som vi haft det lite tufft med under säsongen så det tar vi med oss.

Vad blir viktigt för er inför matchen mot VästeråsIrsta?

Det absolut viktigaste är att vi behåller ödmjukheten och att vi inte svävar i väg bara för att vi vann förra matchen. Det kommer att krävas hårt jobb och att vara lika pålästa för att kunna vinna.

Det blev vinst med 12 måls marginal senast mot VästeråsIrsta, vad förväntar du dig för matchbild på lördag?

Jag förväntar mig en match med hög fart och mycket kamp. Jag tror VästeråsIrsta kommer att komma med ännu mer energi än sist och med en ordentlig revanschlusta. Det kommer att krävas en bättre insats från vår sida tror jag om vi ska lyckas ta två poäng på lördag.

Hur vill du att stämningen ska vara i Vikingahallen på lördag?

Vi i laget ser gärna att de som gillar att se handboll live kommer till Vikingahallen och stöttar oss i jakten på två nya poäng och en plast i toppen av Herrallsvenskan. Nu hjälps vi åt och fyller Borgen och att ni visar att vi har den bästa publiken.

Köp din biljett via vår hemsida eller via nedanstående länk:

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info