Hoppa till sidans innehåll

Isak Nielsen förlänger med moderklubben.

16 FEB 2022 10:00
Vi kan idag meddela att Isak Nielsen valt att förlänga med Skånela IF. Isak är en viktig pusselbit för oss, inte för att han syns så ofta i målprotokollet nu för tiden utan för att han står för andra kvaliteter som vi värdesätter mycket högt
  • Skapad: 16 FEB 2022 10:00

Isak Nielsen har varit en av de viktigaste spelarna hos oss de senaste säsongerna. Han har en mycket central roll i laget, främst i defensiven. Han är dessutom en viktig spelare i de taktiska delarna där han besitter en stor rutin och erfarenhet och som tränarna litar mycket på. 

Isak tankar efter beslutet att förlänga sitt kontrakt.

Det är härligt att få köra vidare med grabbarna. Tycker vår utvecklingskurva pekar stadigt uppåt. Det känns som att vi lär oss och blir bättre hela tiden och jag vill fortsätta att vara med och bidra till detta. Sen är det ju kul att kasta boll och Skånela har alltid varit och kommer alltid vara min klubb. Que sera sera”

Jimmy Karlssons tankar. 

”Isak är en viktig kulturbärare och som varit hos oss länge, därför känns de mycket tryggt att Isak är kvar hos oss även kommande säsong. Han är mycket delaktigt och duktig i tankar och idéer kring hur vi ska spela. Därför känns det mycket bra att han väljer att fortsätta satsa. Han är en lagspelare som bryr sig mycket om föreningen och som älskar att vinna matcher. Det är mycket roligt att Isak vill vara med på vår fortsätta satsning mot Handbollsligan”

Lycka till Isak!

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info