Hoppa till sidans innehåll

Isak Svarén klar för Skånela IF

15 APR 2021 15:00
Skånela IF kan idag presentera ett spännande nyförvärv inför säsongen 21/22. Högersexan Isak Svarén från IFK Skövde HK förstärker vårt herrlag kommande säsong.
  • Skapad: 15 APR 2021 15:00

Isak är född 01 och kommer från Skövde. Denna säsong har han spelat med IFK Skövde HK i Handbollsligan. Isak är en framtidsman som vi tror mycket på och vi hoppas att han kommer ta ytterligare kliv i vår miljö. Tillsammans med Filip Tapper bildar dom ett spännande och hungrigt par på högersex. Isak är en mycket ambitiös kille som tränar hårt. Han kommer att passa mycket bra in i vårt lagbygge och vi är mycket nöjda med att han valt spela i Skånela IF de kommande två säsongerna. 

 

Jimmy Karlssons tankar 

” Med Isaks signering är pusslet nästan lagt inför kommande säsong. Jag är så klart mycket nöjd med att Isak kommer att spela med Skånela. Vi har letat efter unga killar med sina bästa år framför sig på den positionen och där har vi fått en fullträff. Isak är en kille som tar handbollen mycket seriöst och drömmer stort. Han är villig att lägga ner tiden och kraften som krävs för att ge sig själv chansen att bli så bra som möjligt. Känslan är att vi kommer att vara starka på H6 denna säsong med Isak och Filip Tapper” på positionen.

 

Välkommen och lycka till Isak. 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info