Hoppa till sidans innehåll

Janne Nilsson tillbaka i Skånela IF

13 MAJ 2020 12:07
Vi kan med stor glädje idag presentera en ny målvaktstränare till herrlaget. Janne Nilsson kommer att kliva in i tränarstaben tillsammans med Jimmy och Kalle där han kommer arbeta med målvakterna samt agera bollplank kring träningar och matcher.
  • Skapad: 13 MAJ 2020 12:07

Janne är verkligen en Skånelaprofil. Som gammal spelare på 90-talet och en duktig tränare under 00-talet har Janne en lång meritlista. Han har jobbat i mängder av olika roller i föreningen och har allt som oftast lyckats i sitt ledarskap. Janne kommer som sagt främst arbeta med våra tre duktiga målvakter Lucau, Marcus och Axel. 

” Det ska verkligen bli roligt att få jobba med tre målvakter från Skånela som kommer från tre olika generationer. Skånela har ett intressant lag på gång det blir kul att vara en del av det. Ett roligt uppdrag där jag känner många av spelarna och ledarna. Jag ska försöka vara mig själv rollen och sprida energi och vinnarmentalitet, det som jag är bäst på” säger Janne. 

Jimmy Karlssons tankar 

”Att få med Janne med i ledarteamet känns fantastiskt. Vi alla har kopplingar till Janne på olika sätt och vi vet verkligen vad vi får. En härlig pådrivare och glädjespridare men också en stor erfarenhet och rutin av att vinna handbollsmatcher. Vi får nu en kompetens i gruppen som saknats under förra säsongen. Att målvakterna har någon att bolla tankar med och få nörda ner sig med är bra. Att Janne både är en bra målvaktstränare och en härlig ledare är något vi kommer ha nytta av, det är jag övertygad om”

Välkommen Janne! 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

SOFFBILJETT

Stötta Skånela IF genom att köpa en soffbiljetter för 50 kr styck.
Detta gör du genom att Swisha summan för din biljett till 123 614 33 74

***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

  

 

 


svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info