Hoppa till sidans innehåll

Jesper Forsberg och Skånela IF går skilda vägar.

25 MAR 2020 10:00
Skånela IF kan idag meddela att man i samråd valt att inte förlänga kontraktet med målvakten Jesper Forsberg.
  • Skapad: 25 MAR 2020 10:00

Jesper kom till klubben för två år sedan från antagonisten Rimbo HK Roslagen. Han har varit en starkt bidragande orsak till att vi tog oss till kval till Handbollsligan förra säsongen och att vi slutade trea i årets Allsvenska. Vi är mycket nöjda med hans två år hos oss. Jesper är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och vägrar förlora oavsett om det är träning eller match. Han har växt både som människa och som målvakt under tiden hos oss och vi skiljs nu som vänner. Han är medveten om den tuffa konkurrensen som infinner sig nästa säsong och väljer då att lämna. 

 Jesper Forsbergs kommentar

 ”När jag kom till Skånela för två år sedan så var det ambition jag efterfrågade och det har jag verkligen fått uppleva. Jag hade verkligen velat avsluta med ett lyckat kvalspel men livet är större än handboll i slutändan. Jag vill rikta ett stort lycka till, till spelare samt ledare inför nästa säsong samt tacka för allt stöd jag fått i Vikingahallen, ni har varit helt fantastiska. 

Vad gällande mig själv så ser jag fram emot nya utmaningar och vad det blir får tiden utvisa”

Jimmy Karlsons tankar

” Det är alltid tråkigt när spelare lämnar men det är en del av vår verklighet. Jag är mer än nöjd med Jespers tid här hos oss. Jag är mest nöjd med hans seriösa inställning kring träningarna och hans energi på matcherna. En bra målvakt som verkligen har i toppen av allsvenskan att göra. Jesper vill alltid spela och vi kan inte tillmötesgå det i den tuffa konkurrensen som nu råder. Jag önskar Jesper all lycka framöver”

Tack för din tid i Skånela IF Jesper! 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info