Hoppa till sidans innehåll

Jimmy Karlsson förlänger med Skånela IF

17 FEB 2021 12:23
Det är med glädje vi kan meddela att Jimmy Karlsson och Skånela IF är överens om en förlängning av kontraktet som ansvarig tränare för herrlaget.
  • Skapad: 17 FEB 2021 12:23

Uppdraget innebär att Jimmy också är ytterst ansvarig för herrverksamheten vilket också inkluderar utvecklingslag och juniorer tillsammans med organisationen runt dessa lag. Jimmy har skrivit på ett avtal över två år.

Jimmy har haft ansvaret för våra herrar de senaste åren. Det känns helt rätt att förlänga kontraktet med honom och vi är mycket nöjda med att vi har lyckats enas om ett kontrakt över två säsonger. Nu får Jimmy en chans att utveckla sitt ledarskap och sig själv samt laget och att bygga vidare på det arbete som framgångsrikt pågått några år och vi får en fortsatt bra kontinuitet i detta arbete säger klubbens herransvariga Peder Nielsen.

Jimmys kommentar:

När jag fick frågan om jag var intresserad av att fortsätta träna Skånelas herrar var det egentligen ingen tvekan. Det passar bra för mig där jag är i livet just nu. Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till. Det har varit en mycket stökig säsong på många områden och det har ställts nya krav på mitt ledarskap och på oss som grupp. Jag tror vi lärt oss mycket av denna säsong när vi utvärderar den och kan stärka organisationen till det bättre framöver. Min motivation är på topp och klubbens ambition är fortsatt att vara med i toppen av allsvenskan med målbilden mot Handbollsligan. På det tåget vill jag vara med. Många av de bärande spelarna har kontrakt över nästa säsong också och jag tror att vi kan få ihop en trupp som kan bli riktigt slagkraftigt. Men först ska vi avsluta denna säsong på bästa sätt så får vi se var det slutar. 

Skånela IF vill tacka föreningens sponsorer vilka ytterst gör denna förlängning möjlig.

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info