Hoppa till sidans innehåll

Kalle Andersson får annan roll i herrlaget.

18 MAR 2021 20:20
Kalle har under de två senaste säsongerna varit assisterande tränare i vårt herrlag. Vi är mycket nöjda med Kalles arbete i hans roll då han och Jimmy kompletterat varandra på ett bra sätt.
  • Skapad: 18 MAR 2021 20:20

Kalle väljer nu själv att sluta då han behöver prioritera studier och arbete. Kalles erfarenhet och kompetens vill vi så klart fortfarande ta del av. Han har ett stort hjärta för föreningen och han har under lång tid varit delaktig som både spelare och ledare på olika nivåer. Han kommer nu i stället att kliva in i en annan roll inom herrverksamheten som inte är lika tidskrävande. Exakt hur den rollen kommer att se ut är inte till 100 procent klar ännu varför vi avvaktar med att presentera den. 

”Jag vill tacka för de här tre lärorika åren som jag har tillbringat med herrlaget och Jimmy Karlsson. Det finns massor som Skånela har gett mig, utöver mycket glädje, som jag kommer kunna ta vidare i min fortsatta civila karriär.

Som sagt så grundar sig detta beslut i att tiden inte räcker till och i min värld är det viktigt att göra saker helhjärtat annars blir ofta resultatet inte som man önskat.

Efter många år i klubben så vet jag att jag inte kommer kunna släppa detta helt och hållet och min förhoppning är att kunna vara med runt herrlaget på något vis. 

Que sera! 

Kalle Andersson”

Skånela IF vill tacka Kalle för det fina arbete som han har utfört i herrlaget. 

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info