Hoppa till sidans innehåll

Källemyr och Sjölin ut och Frank in i herrtruppen

27 OKT 2020 14:18
  • Skapad: 27 OKT 2020 14:18

Skånela IF och David Källemyr har kommit överens om att bryta spelarkontraktet i förtid. David har inte varit nöjd med den speltid han har fått i Allsvenskan och han ville söka sig vidare till annan klubb för att få mer speltid. Efter att ha sonderat terrängen så har David nu kommit överens med Rimbo HK Roslagen och har skrivit ett spelarkontrakt med dem. David debuterade den gångna helgen i Rimbos match mot Tyresö.
I Skånelas överenskommelse med David och Rimbo HK Roslagen ingår att David inte deltar i fredagens derby mellan klubbarna i Allsvenskan.

Skånela har efter diskussioner med Oscar Frank sagt upp utlåningsavtalet med Uppsala HK och Oscar är efter övergång till Skånela nu tillbaks i herrtruppen. Efter två tuffa träningar i förra veckan var han tillbaks i matchtruppen och Oscar var en av de tongivande spelarna vid matchen mot Amo HK i lördags med totalt fyra mål varav tre mål under de sista åtta minuterna. 

Vi tackar David för de år han spelat i den röda tröjan för Skånela IF och önskar honom lycka till i framtiden samtidigt som vi hälsar Oscar Frank välkommen in i truppen igen och önskar honom fortsatt lycka till i Allsvenskan. 

Vi har i samma andetag lånat ut Hugo Sjölin till Uppsala HK. Hugo har haft svårt att få ihop juridikstudier i Uppsala med elithandboll i Allsvenskan och vi har kommit fram till att en utlåning är det bästa i detta läge. Vi önskar Hugo lycka till i den nya klubben och dörren står öppen till oss om en återkomst skulle bli aktuell.

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info