Hoppa till sidans innehåll

Kavalkad i missade avslut ledde till säsongens första förlust.

28 SEP 2020 12:28
En på förhand tuff match mot Anderstorp infriade sina förväntningar även fast utgången blev onödig då hemmalaget lyckades göra motståndarens målvakt till en Andreas Palicka.
  • Skapad: 28 SEP 2020 12:28

Herrarna fick efter helgens omgång inkassera årets första förlust. Slutresultatet skrevs till 24 - 27 och gästerna var absolut värda segern. Ett slarvigt, ofokuserat och stressat hemmalag agerade som allt annat än det topplaget man vill vara. En kavalkad av missade frilägen och enkla misstag inledde matchen och vilket man tyvärr inte kom ifrån. Detta ledde till hög stress som i sin tur ledde till ett hackigt anfallsspel utan rytm. Även fast rytmen och spelföljderna inte fanns där kom vi ofta ändå till bra lägen. Men väl där lyckades vi inte få hål på Anderstorps för dagen mycket duktiga målvakt. 

Det positiva man kan ta med sig från matchen är vårt uppställda försvarsspel som var bra i långa stunder. Erik Östlings aggressivitet i defensiven håller hög klass. Även kul att se Marcus Lennernäs kvalitéer på den här nivån i anfallsspelet. 

För oss handlar det nu om att studsa tillbaka. Hårt arbete kommer att krävas och vi behöver hitta balansen i att vara högenergiska men fortfarande taktiskt slipade och kyliga. Detta är en stor utvecklingsdel som vi måste jobba med. 

Vi kämpar på!!

// coach Karlsson 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info