Hoppa till sidans innehåll

Kryss i Upplandsderbyt och inför Torslanda borta.

15 MAR 2022 10:25
Det blev en jämn tillställning i Sparbankshallen där Upplandsderbyt slutat 30 - 30. Ny match väntar på idag tisdag borta mot Torslanda. Läs vad Isak Nielsen har att säga om derbyt samt inför Torslanda.
  • Skapad: 15 MAR 2022 10:25

Det blev 30 lika efter en stark upphämtning på slutet. Vad har du att säga om matchen?

Upphämtningen på slutet mot Rimbo är imponerande och stark. Dom övriga 50 minuterna lämnar dock väldigt mycket att önska. Vi gör en av våra sämre försvarsinsatser för säsongen tycker jag. Vårt anfall är bra nog så det är synd att vi inte får stopp på dom i försvaret.

 Rimbo är ett lurigt lag så de gäller att vara med i både huvud och fötter när man möter dom och det är vi inte dom första 50. Sen att Martin Blomqvist i deras lag har Super Mario stjärna nästan hela matchen gör inte saken lättare. Vi lyckas rädda 1 pinne till slut och det ska vi vara nöjda med tanke på hur vi spelar.

Vad känner du ni kan ta med er inför avslutningen på säsongen från den matchen? Och vad ser du att ni behöver utveckla för att lyckas knipa en kvalplats?

Tycker vi kan ta med oss vårt anfallsspel. Det var ett bra steg i rätt riktning. Sen kan vi ta med oss moralen vi visar i slutet. Vi måste hitta tillbaka till vårt fina försvar som vi har haft stora delar av säsongen. Kan vi göra det och spela ett lika fint anfallsspel som vi gör i stora delar mot Rimbo är mycket vunnet.

Nya viktiga poäng står på spel på tisdag mot Torslanda på bortaplan. Vad har du att säga om den uppgiften?

Jätteviktiga poäng och en jättetuff match att spela. Torslanda är ett krigargäng av rang och man får inte en centimeter gratis. Det gäller att vi inte backar från kramperna eller är rädda för att sticka in näsan.

Några spelare ni behöver ha extra koll på?

Dom har en bred trupp och använder sig av många olika spelare och spelartyper så det gäller att vi har koll på vem som står framför oss och agerar utifrån det.

Vad ser du som deras styrkor? Och vad blir nyckeln för att åka hem med två poäng?

En stor styrka dom har är just deras breda trupp. Är det någon som inte har dagen kan dom slänga in någon annan lirare som har det. Deras största styrka är att dom öser 100% oavsett hur mycket tid det gått eller vad det står på tavlan. Vår nyckel tror jag blir att hitta tillbaka till ett fint försvarsspel och sen lyckas springa lite på dom.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info